Castigatoarele concursului organizat de Mabotex si Play Design Fair

Provocarea concursului a fost de a integra nasturii si accesoriile Mabotex in creatii cat mai originale.

Castigatoarea marelui premiu este Gentiana Nicolae, care a propus colectia Nature’s Embrace. Astfel, colectia este compusa din 3 teme inspirate de natura: Coconut Water Gift, Trees’ Stir si Flowers’ Whispers. Pe cat de seducatoare sunt numele celor 3 teme, pe atat de interesante propunerile de articole vestimentare. Un stil simplu, dar elegant, pentru persoane care apreciaza dictonul less is more si pentru care articolele vestimentare sunt o prelungire a personalitatii, o imbinare intre functionalitate si stil.

prima

Facem o incursiune si in anii 50, prin colectia Retro Fever, prezentata de castigatoarea Cristina Vlasceanu. O colectie in care troneaza feminitatea, culoarea si silueta bine accentuata.

1a retro fever

Emma Denisa Tincu accentueaza feminitatea si romantismul prin colectia The Heart of The Ocean.

O alta reinterpretare este data si de Lucia Rosca prin colectia #backgroundcheck in care portul popular este reintepretat si capata valente contemporane. Bundita moldoveneasca se transforma intr-o platosa din catifea mov, tivita cu piele maro si brodata cu nasturi.

lucia nou

De la design vestimentar, trecem la obiecte de design, gandite de Mihaela Zvinca in colectia Monaco Mood. Monaco Mood te invita intr- o calatorie fantastica, in confortul unei case de vacanta, unde obiectele se afla in armonie si unde primeaza materialele naturale ca lemnul si pielea. Obiectele de design din colectia Monaco Mood au, pe langa rolul functional, rol decorativ ce completeaza starea de relaxare.

3b mihaela zvinca-inspiratie si cromatica (3)

In vizita la fabrica Mabotex

Pe langa voucherele primite, castigatoarele concursului de design au vizitat si fabrica Mabotex si au avut ocazia sa vada procesul de productie, sa cunoasca portofoliul de produse si sa discute cu managerul Mabotex, Anca Bulata.