We are Mabotex, a top Romanian producer of trimmings for the textile industry, the first choice for many companies due to the quality of our products, the diversity of the offer, our promptitude and professionalism, cost-effective delivery, within competitive parameters.

We manufacture in Romania an extensive range of buttons, fabric coated buttons, metallic buckles, fabric coated buckles, lacing, natural buttons (shell, bone, horn, corozo, coconut), various trimmings that we personalize according to our customers’ requirements, metallic accessories and many other specific products. We permanently extend our collection with new models of buttons, fabric coated buttons, fabric coated staples, fabric coated buckles, decorative belts and many other.

Cel mai variat portofoliu de nasturi, furnituri și accesorii pentru industria textilă

Mabotex ofera cea mai variata gama de nasturi si furnituri la un nivel superior de calitate si eleganta, asigurand si servicii de personalizare a acestora in functie de nevoile clientilor nostri si in stransa colaborare cu echipele de design ale acestora. Colectia numeroasa de nasturi din diferite materiale, multitudinea de furnituri personalizate pe care le putem produce ne-au adus pe pozitia de a colabora cu departamentele de design si productie ale celor mai mari companii din industria textila.

Avem peste 1001 de repere si va garantam ca impreuna gasim cea mai buna solutie in cel mai scurt timp.

Vizitati sectiunea Index produse si va recomandam sa ne contactati pentru detalii.

Un nume important in industria textilă

MABO este un nume important in industria textilă internationala, cu o traditie de peste 60 de ani. Structurata ca o companie independenta, Mabotex Impex adera la valorile brandului umbrela, MABO Italia, oferindu-le clienților: calitate inalta a produselor, consultanta, livrare rapida si mijloace de productie performante.

Pasiune pentru design

Pe langa cifre insa, MABOTEX inseamna in primul rand pasiune pentru design. Majoritatea modelelor sunt create impreuna cu si pentru fiecare dintre clienti, intelegand, dezvoltand si completand ideile si cerintele acestora. Este o cultura pe care Mabotex Romania o traduce pe scurt printr-un termen foarte simplu dar important – PARTENER. Cititi despre serviciile Mabotex si cum noi putem sustine afacerea dvs

MABO – Italian Style

O rochie, un costum, o bluza sau o camasa este ceea ce trebuie atunci cand fiecare detaliu „respira” calitate si detaliu. MABO inseamna design italian iar prin aceasta spunem secretul elegantei innascute, nobletea si calitatea detaliului cel mai mic, cel care aduce valoare adaugata tinutei.

MABO Italia inseamna 8 companii localizate in “centrii nervosi” ai industriei textile internationale:

– Italia: 2 fabrici cu o suprafata totala de 18.000 mp – MABO
– Romania: Mabotex Impex srl
– Ucraina: MABO.UA
– Anglia: MABO.UK Ltd.

Parteneriat cu MABO Italia

Povestea de succes a brandului Mabotex începe în anul 1997 când am încheiat parteneriatul cu MABO Italia, unul dintre cei mai mari producători de accesorii pentru industria textilă. MABO Italia este un brand de tradiție, cu peste 50 de ani de experiență în domeniu și care, prin inovare tehnologică și viziune a reușit să se extindă și să încheie parteneriate în unele dintre cele mai importante capitale ale modei, Londra si Shanghai

Calitate înaltă, livrare rapidă, inovare permanentă

Deși suntem o companie independentă, Mabotex, prin aderarea la valorile brandului umbrelă am garantat, încă de la început, aceleași principii ca și brandul MABO: calitate înaltă, livrare rapidă, inovare permanentă. Serviciile pe care noi le oferim sunt la standarde foarte înalte, ne diferențiază de orice alt furnizor din piață și vă aduc valoare adăugată. Reușim să ne păstrăm promisiunile către partenerii noștri prin investiții în utilaje moderne de vopsire a nasturilor care reduc atât costurile, cât și timpul de livrare, dar și prin disponibilitatea și capacitatea de a oferi produse personalizate fiecărui partener.  Astfel, încă din 2005, suntem cu adevărat alături de producătorii din industria textilă din România, cu un portofoliu mereu în creștere de nasturi, catarame, pasmanterie și o mulțime de alte accesorii.

Calitate

Imaginați-vă o serie de nasturi albastru electric vopsiți uniform sau catarame învăluite în țesături fine care dau accentele atât de importante unei ținute.

Credem în stil și rafinament, dar mai presus de toate, în lucrul bine făcut, marcă a calității. Cu fiecare accesoriu produs de noi spunem o altă poveste. De la nasturii naturali care stau fixați pe cămășile business cele mai elegante, până la cataramele supradimensionate aflate pe ținute mai îndrăznețe.

Inovatie

Prin promisiunea pentru calitate, pe care am făcut-o încă de la deschidere, am reușit să devenim cei mai buni de pe piață. De aceea ne place mereu să inovăm și să depășim standardele. Investim în calitate si tehnologii de ultimă oră pentru a ne putea menține poziția de lider si de a ne respecta promisiunile către clienți. Portofoliul nostru de produse se dezvoltă nu numai prin noi produse ci și prin metode noi de producție, de vopsire, de tăiere, etc. Rezultatul înseamnă diversitate, rezistență, frumusețe și livrare rapidă.

Incredere

Ne plac relațiile de parteneriat și de aceea, cu fiecare comandă nouă, câștigăm un partener și nu un client. Un partener căruia îi acordăm atenția noastră și îi oferim produsele care să se plieze pe nevoile acestuia.

Uneori ne place să credem că suntem prietenii cei mai buni atât ai departamentului de producție, cât și a celui de design. Pentru că suntem atât rapizi, cât și creativi.

Echipa Mabotex este o echipă tânără, entuziastă și mereu în căutare de noi idei. Ne place competiția și ne place să credem că am demonstrat, lucrând în echipă, că suntem cei mai buni.

Partenerii noștri se bucură de sfaturi specializate care le adaugă valoare afacerii pentru că noi tratăm fiecare cerință cu prioritate.

Fiecare departament contribuie la un serviciu personalizat, profesionist, la timp și în costuri eficiente.

Oetko-Tex Standard 100

Suntem certificati Oetko-Tex Standard 100 de catre prestigiosul institut german Hohenstein pentru nasturii si accesoriile imbracate in tesatura. Aceasta inseamna ca materialele si procedura de fabricatie pe care o folosim este sigura pentru sanatatea si siguranta utilizatorilor finali, clientii partenerilor nostri. Standardul Oetko-Tex este recunoscut de catre cumparatori si devine valoare adaugata pentru producatorii din industria textila.