Noua colectie Mabotex la salonul Romanian Fashion Trends & Brands

Mabotex, unul dintre cei mai importanti producatori de accesorii pentru industia textila, a expus noua colectie de accesorii in cadrul Romanian Fashion Trends & Brands. Fiind in stransa legatura cu tendintele din industria modei, Mabotex a prezentat colectia pentru sezonul toamna/iarna 2014- 2015.

Pentru sezonul urmator, Mabotex propune nasturi si accesorii care sa confere note elegante tinutelor animal print, cat si nasturi somptuosi si fascinanti care sa completeze tinutele de inspiratie baroca. Pentru tinute vibrante, designerii vor gasi in colectia Mabotex nasturi si accesorii care sa completeze fascinatia pentru albastru safir sau nonconformismul tinutelor punk.

Punand in valoare eleganta simpla, ca promisiune a rafinamentului, Mabotex si-a completat colectia de nasturi cu modele care sa inspire tinute retro, descendente ale anilor 50.

Mai mult, pentru un stil imaculat, in tinute all white, Mabotex are o gama vasta de accesorii si nasturi bijuterii care sa contrabalanseze austeritatea tinutelor de un alb imaculat.

Salonul Romanin Fashion Trends & Brands, prin designerii si producatorii prezenti, a demonstrat inca o data ca industria de fashion din Romania se afla pe o traiectorie ascendenta.