Mabotex lanseaza propriul magazin online

Mabotex intra pe piata de e-commerce cu noul magazin Mabotexshop.ro. Sustinut de firma producatoare Mabotex, acesta reprezinta un pas important in strategia companiei de a se extinde pe piata de retail online.

Produsele noastre sunt de calitate superioara, materialele sunt ca origine din Italia, manopera si finisajele sunt deosebite, livrarea se face rapid si eficient direct la cumparator.

Suntem entuziasmați că am lansat canalul de vânzări online în România! Lansarea magazinul online Mabotexshop.ro este un pas important în strategia noastră de expansiune pe piața locală, deoarece ne dorim sa oferim portofoliul nostru variat de curele de dama, nasturi, furnituri și accesorii pentru industria textilă acum si direct la cumparatorul individual. Dorim sa oferim o experienta de shopping placuta si diversificata” spune Anca Bulata, General Manager, Mabotex

 

 

MABO inseamna design Italian, eleganta tinutei pusa in valuare prin nobletea si calitatea detaliului reflectat in finisaj si accessorii, acum la dispozitie prin magazinul online la preturi de producator!