Furnizăm o gamă diversificată de nasturi îmbrăcați

Avem o echipa de designeri talentati si lucram mereu in intampinarea partenerilor nostri. Astfel ne-am concentrat si am reusit sa diversificam gama de nasturi imbracati, produsi prin implementarea unor modele complexe (nasturi imbracati la care sunt montati ocheti metalici cu diverse dimensiuni, nasturi imbracati la care se monteaza rame metalice decorative etc).

furnizare-nasturi-imbracati
Vopsim in ton cu tesatura

Vopsim nasturii în ton cu țesătura

Folosim utilaje moderne de vopsire a nasturilor ton in ton cu tesatura, astfel incat sa putem raspunde prompt la necesitatile partenerilor nostri.

Garantăm cea mai înalta calitate și termene scurte de livrare

Lucram in ritmul clientilor nostri. Stim ca linia de productie nu trebuie sa stea nici o clipa iar profitul unei afaceri depinde de cat de repede si de bine poti aduce produsele pe piata catre clientii finali.

Avem echipamentele automate si semiautomate care contribuie la o productivitate mare intr-un timp scurt, cerinta esentiala pentru domeniul industriei textile. Calitatea pe care o livram este cartea noastra de vizita de peste 16 ani.

Calitate si timp scurt de livrare
Consultanta profesionala

Consultanță profesională permanentă și partener pentru design

Oferim consultanta in ceea ce priveste forma si stilul unui accesoriu, adaptandu-ne la cerintele colaboratorilor nostri. Suntem mereu disponibili ca parte a echipei clientilor nostri. Cantarim orice solutie si impartasim din experienta – va puteti baza pe noi!